Zeynep Sever Demirel: Bir başkadır
İki çocuk annesi Zeynep Sever Demirel, 2010 yılında evlendiği eşi Volkan Demirel ile sosyal medya hesabından yeni bir kare paylaştı.
31 yaşındaki Demirel, bu göreve “Farklı” notunu düşürdü. Zeynep Sever Demirel’in paylaşımı takipçileri tarafından beğeni ve yorumlarla doldu.
Geçenlerde eşiyle nasıl tanıştığını anlatan Zeynep Sever Demirel, şu ifadeleri kullandı; “2009’da Belçika Güzeli seçildim. Ardından Evren ve Dünya Güzellik yarışmalarına katıldım. Aslında ben Türkiye’de doğdum. Bu yüzden benim Türkçem daha iyi. 12 yaşımdayken ailemle Belçika’ya taşındık. Evlenene kadar Belçika’da kaldık. Belçika vatandaşlığımız var, ailem orada yaşıyor. “
“Türkiye’ye romantizm dolu geldim” dedi Demirel, “Evlendim ve Türkiye’ye taşındım. Kız kardeşim Türkiye’de yaşıyor, Türkiye’de yaz tatiline geliyoruz. O zamanlar lise öğrencisiydim … Bir yaz İstanbul’a geldiğimde bir arkadaşımın doğum günü vardı tesadüfen Volkan aynı yerde ve çocuğu tanıyor ”.
“Beni gördü, telefon numaramı istedi” diyen Demirel sözlerine şöyle devam etti: Tabi ‘Futbolcu’ deyince oraya geri adım attım. Volkan’ı tanıyordum. Bu bildiğim bir addı, bu yüzden istemedim. Facebook o zamanlar popülerdi. Oradan ekledi, MSN’den eklendi. Hala direniyorum falan …
Taktik-maktik yok, futbolcu olmak onu gerçekten korkutuyor çünkü… Bir süredir konuşmaya başladık. Türkiye’ye bir yıl sonra geldim, konuştuk. Volkan bana kendini kanıtladı. İlişkimiz bu şekilde başladı. Şimdi 10 yılı geride bıraktık.
Demirel, geçtiğimiz haftalarda bakır saçlarını sarıya boyamıştı. Yine imajını değiştiren 31 yaşındaki Demirel, bu kez saçlarını maviye boyadı.