Seren Serengil, ameliyat olduğunu annesinden gizlemiş!
Mide küçültme ameliyatı sonrası ikinci kez mide baypas ameliyatı geçiren ve 46 kilo veren ve şimdi damping sendromu geçiren Seren Serengil’in annesi Nevin Serengil isyan etti.
Gönül Yazar, yeni yılın ilk gününde sosyal medyada Nevin Serengil’e şunları yazdı: “Sevgili Nevin, yılın ilk günü sağlık ve mutluluklar diliyorum. Seren’i çok sevdiğimi biliyorsun. Bana iyi haberi ver ki rahat olabileyim. Dün onu izledim, o telefonda, mesaj atıyorum, ulaşamıyorum.
ÇOK ÜZGÜNÜM
Nevin Serengil’in arkadaşının bu mesajına cevabı herkesi şaşırttı. Kızının ikinci ameliyatından haberdar olmadığını belirten Serengil, “Canım Gönülüm; Biliyorsun mide ameliyatı oldu, gitti ve başka bir ameliyat oldu. Sürekli kilo veriyor, bu da tehlikeli. Su içmesi, vitamin alması gerekiyor, hiç dinlemiyor. “Çok üzgünüm ama hiçbir şey yapamıyorum” dedi.
2 ay önce engelledim
Seren Serengil, Instagram’da annesi Nevin Teoman’ı neden engellediğini açıkladı: “İki ay önce Instagram’da annemi engelledim. Çünkü hakkımda kötü yorumlar görünce çok üzülüyor. “