Güncel Haberler

Şehit Fethi Sekin’in yeni görüntüleri ortaya çıktı

İzmir Adliyesi’nde 4 yıl önce teröristlerle savaşan polis memuru Fethi Sekin ve icra memuru Musa Can şehit oldu, 3’ü polis 7 kişi yaralandı. Hain saldırının yıldönümünden bir gün önce, felaketi önleyen Şehit Fethi Sekin’in yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüde, adliye yanındaki kafeterya çalışanları şehit polisin kulübesinde gizlice bekleyerek Sekin’i korkutmaya çalışıyor. Sekin, kameraların güldüğünü yansıtıyor. Fotoğrafları çeken kafenin eski çalışanı Öztürk Uçar, “Onunla hep şakalaştık, korkutmaya çalıştık. O gün şehitimizle tekrar şakalaşmak istedik. Onun kulübesinde bekledik. Onu korkutmaya çalıştık. O görüntü üzerinden zaman geçti. Şimdi anlıyoruz ki; Biz onu korkutmaya çalışırken kahramanca savaşarak korkularımıza son verirdi. Videoyla kısa süre önce karşılaştık. Arşivi kurcaladığımızda gördük ve dokunduk ”.

‘Onu çok özledik’

Fethi Sekin’i çok özlediklerini belirten Uçar, “Görüntüleri izlediğimizde eski günleri hatırladık. Sanki yaşıyordu ve onu bizden önce görüyor gibiydi. Onu çok özlüyoruz. Kardeşin ötesinde bir ilişkimiz vardı, keşke yaşasaydı. 4 yıldır adliyeye gidemedim. Gittiğimde gözyaşlarına boğuldum. Fethi Sekin bana paltosunu, başlığını ve yağmurluğunu verdi. Onları evimde saklıyorum. “Bu yıl salgın nedeniyle gidemedim ama gelecek yıl olursa Elazığ’a gidip mezarında dua etmek istiyorum.

Uçar, adliye saldırısı sırasında çalıştığı kafede cep telefonu kamerasıyla da o anları kaydetti. Uçar’ın çektiği görüntülere Fethi Sekin ve yaralılar yansıdı.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu