Güncel Haberler

Muhittin Böcek’ten doktorlarına: Hakkınızı nasıl öderim bilmiyorum

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 17 Ağustos’ta koronavirüs tedavisi gördü. Sağlık durumunun ağırlaştığı 64 gün yoğun bakım ünitesinde kalan Başkan Böcek, 9 Kasım’da normal hizmete alındı. Başkan Böcek, 108 günün sonunda Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nden taburcu edildi.

‘HAKKINIZI NASIL ÖDEYECEĞİMİ BİLMİYORUM’ muhittin böcek'ten doktorlarına: hakkını nasıl ödeyeceğimi bilmiyorum

Evde dinlenen Başkan Böcek, kendisini tedavi eden doktorlarla cep telefonu üzerinden görüntülü görüşme yaptı. Başkan Muhittin Böcek, ekip başkanı AÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Turhan ve Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Prof. Dr. Ömer Özbudak ile tanıştı. “Nasılsın başkanım?” Murat Turhan, AÜ Rektörü Prof. Dr. Özkan Özkan’ın da selamlarını iletti. Cumhurbaşkanı Muhittin Böcek, Rektör Prof. biz varız ”diye yanıtladı.

‘Gurur duydum, bizi hayal kırıklığına uğratmadı’ muhittin böcek'ten doktorlarına: hakkını nasıl ödeyeceğimi bilmiyorum

Başkan Böcek, Turhan’a tekrar teşekkür ederek, “Rektörümüz ve üniversitemizin tüm kahraman doktorları, çalışanları, hemşireleri, yardımcı arkadaşları, emeği geçen herkes, belki hocam Murat, Cengiz hocam, hepsi Ömer Özbudak, belki isimlerini eksik sayarsam. Haklarını da yasal hale getirsinler. Nitekim beni Akdeniz Üniversitesi’nden terhis eden herkese duaları ve destekleri ile teşekkür ediyorum. Tabii ki devlet büyüklerimize de teşekkür ediyorum. “Her zaman gurur duyduğum Akdeniz Üniversitemiz bizi hayal kırıklığına uğratmadı”.

muhittin böcek'ten doktorlarına: hakkını nasıl ödeyeceğimi bilmiyorum

“Murat Yılmaz hocamız Covid-19 hastalarına bakarken risk aldı. Birkaç gün tecritte kalacak. Başkan Böcek, “Geri dönemem, dinlenmesine izin ver” dedi.

‘Yarın işimin başında olacağım’ muhittin böcek'ten doktorlarına: hakkını nasıl ödeyeceğimi bilmiyorum

Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Profesörü. Ömer Özbudak ile de görüşen Başkan Muhittin Böcek, Özbudak için “Başkanım, sizi iyi gördüm. Eve gitmenize yardımcı olur. Seni çok iyi gördüm “Maşallah” dedi, “Taburcu olduk ve yarın iş başında olacağız, Allah’ın izniyle” Seni çok seviyorum. “

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu