Magazin
Final yapacağı açıklanan Maria ile Mustafa dizisinin setinde korona şoku! 18 kişinin testi pozitif çıktı
Başrollerini Jessica May ile Hilmi Cem İncetepe’nin paylaştığı, NTC Media tarafından ATV için çekilen Maria ve Mustafa’nın setinde 18 kişilik koronavirüs testi pozitif çıktı.
KARANTİNADA OLDUĞUNU ÖĞRENDİ
Kapadokya’da çekilen ve 17. bölümde final yapacak olan Maria ve Mustafa dizisinde başrol oyuncusu Tamer Levent ve kurgu yönetmeni de dahil olmak üzere 18 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktığı ve karantina altına alındığı belirtildi.
Daha önce Hekimoğlu, Mucize Doktor, Gönül Dağı, Menajerimi Çağır, Seksenler gibi dizilerin setlerinde koronavirüs vakalarına rastlanmıştı.
MARİA VE MUSTAFA’NIN KONUSU NEDİR?
Ürgüp’ün ünlü ailesinin varisi olarak Türkiye’ye gelen Kolombiyalı Maria Mustafa aşk hikayesini konu alıyor.
Kaynak: Haber Global