Eşi fuhuşa sürüklendi, iki kızı cinsel istismara uğradı!…
Niğde’nin Bor ilçesinde yaşayan HA (51) ve MA (43) çifti, 20 yıl önce sevgiyle evlendi. Çiftin biri bu evlilikten 3 çocuğu olduğu iddia edilen 19 yıldır bipolar bozukluktan muzdarip ancak son 1 yıldır şiddeti artan MA, evden kaçarak Adana’ya geldi. geçen kasım ayında sosyal medyada tanıştığı kişiler. Taksici olduğu iddia edilen Okan adında bir adamla tanışan MA fuhuş yapmaya başladı.
Eşi HA’nın kaybolma olayını polise ihbar etmesi üzerine MA, Niğde’ye sevk edilerek sağlık sorunları nedeniyle Niğde Bor Aile Mahkemesi tarafından hastaneye kaldırılıp tedavi altına alınmasına karar verildi.
Ancak MA Adana’ya geldi ve fuhuş yapmaya devam etti ve ailesinin telefonlarına bakmayı bıraktı. Eşinin kayıp ihbarı üzerine polis tarafından bulunan MA, evinden kendi isteğiyle ayrıldığını söyleyerek serbest bırakıldı.
KIZLAR DA CİNSEL TACİZE
18 Aralık Cuma günü MA Niğde’de bulunan kızı G. (15) ve P.’yi (14) arayarak ‘Kızım çeyrek altın bozdurup Adana’ya geldi’ dedi, iki kız kaçtı, ama o zaman. 2 kişi tarafından cinsel istismara uğradıkları öğrenildi. Bu olay üzerine devlet 2 kızı alıp yurda yerleştirirken polise tacizde bulunan 2 kişiyi gözaltına aldı.
Öte yandan HA, kocasının onu defalarca uzaklaştırma kararı aldığı ve ‘Beni rahat bırakın, beni fuhuştan koruyun’ dediği iddia edildi. Eşini bulup eve dönmek umuduyla Adana’ya gelen HA, “Kocamın bir kısmı bu hastalık nedeniyle evden kaçmasına neden oldu. . İkisi de kocama cinsel istismarda bulundu ve onu fuhuşa sürüklediler. Eşimin fuhuş yapan kişi tarafından bulunmasını ve adalet önüne çıkarılmasını istiyorum. Niğde Bor Aile Mahkemesi’nde eşimin tutuklanıp hastaneye kaldırılmasına karar verdim. Adana’da Okan adında bir taksi şoförünün hep karımı otellere gidip gelip getirdiğini öğrendim. Karım zihinsel olarak dengesiz. Ne derse desin peşinden gider. Her kim söylüyorsa onu yapar. “Kocamı fuhuşa sürükleyenlerin soruşturulmasını ve tespit edilmesini ve gerekli cezai yaptırımların uygulanmasını istiyorum.”
“ADALETTEN ÖNCE HESAPLARI VAR”
Korktuğunu ve çocuklarını yurttan geri almak istediğini belirten HA, daha sonra şunları söyledi:
Devletin kocamı bulmasını, hastaneye kaldırmasını ve tedavi etmesini istiyorum. Korkuyorum Şu anda, eşim onları terk ettiği için çocuklarım cinsel taciz nedeniyle devlet tarafından yurda yerleştiriliyor. Eşim çocuklarını aradığında çocuklarım bu kaçış sırasında evden kaçıyor ve gece eve gelmiyor. Kaygı ve şüpheyle polise gittiğimde sabaha karşı çocuklarım bulundu, ancak çocuklarımın cinsel istismara uğradığı öğrenildi. Karım zihinsel olarak dengesiz olduğu için diğerleri cinsel tacizde bulunuyor. Onların soruşturulmasını, tespit edilmesini ve adalet adına hesabının verilmesini istiyorum. Şimdi çaresizim. Bir an önce bana yardım etmelerini ve karımın bu durumdan kurtarılmasını istiyorum. “
“SESİMİ DUYUN VE ÇOCUKLARINIZA GERİ DÖN”
Kocasının da onu uzaklaştırma kararı aldığını belirten HA, “Son 90 gündür uzaklaştırma kararı vardı. Onu arayıp sordum, ‘Askıya alınma kararı yoksa bana yaklaşırsın. “Bu yolu fahişeliğimi önlemek için kullandım.” Umutsuzum. Eşinin yanına dönmesi için seslenen HA, “Eşim, çocuklarımız anaokulunda. Oğlunuzun durumunu biliyorsunuz. Evin kirasını ödeyemedim. Elektriğim ve suyum yok. Seni fuhuşa sürükleyen her kimse, seni adalete teslim edelim. Bu sesimi duyun ve çocuklarınızın yanına dönün. Hem maddi hem de manevi olarak çaresizim. “Sizi çocuklarınızda özledik, biz de özledik”.
Öte yandan çiftin oğullarının annesinin sosyal medya hesabına giriş yapan ve orada konuşan erkeklerle paylaştığı mesajlar ortaya çıktı. MA’nın konuştuğu erkeklere cinsel mesajlar gönderdiği görüldü.